Amazing Jewelry Bucuresti Mall

   Amazing Jewelry este un brand ce comercializeaza produse din industria fine jewelry inca din anul 2016, dezvoltandu-se in mod rapid, incat acum magazinele sunt prezente in 11 tari pentru a multumi publicul larg in materie de accesorii.
   Lista este completata inca din data de 18 decembrie si de magazinul deschis in Bucuresti Mall, unde am avut si noi ocazia sa participam la evenimentul organizat vineri, 9 martie.


   Suntem incantate sa impartasim experienta prin care ne-am facut inca o amintire impreuna si am intalnit persoane minunate, care iubesc, cum toti o facem- bijuteriile. Nu le vom numi bijuterii obisnuite nici pe departe; sunt concepute cu dragoste, iti redau increderea in sine si cu siguranta te vei atasa emotional de produsele Amazing Jewelry.
   

   Exceptand colectiile de barbati sau dama existente inca din inceput, din luna ianuarie gasim in magazine si colectia de bijuterii pentru copii, iar distractia pe care o poti avea in acest mic loc plin de culoare iti va imbunatati starea in sesiunea ta de cumparaturi, mentionand ruleta care iti poate aduce vouchere de reduceri, sau chiar premii pe loc!

   Seara s-a incheiat printr-o invitatie din partea organizatorilor la filmul "GAME NIGHT" la Hollywood MULTIPLEX Bucuresti Mall, unde o sala plina de simpatizanti ai bijuteriilor au urmarit comedia pentru o relaxare completa la inceput de weekend!

   In continuare va invitam sa ne lasati o parere despre produsele AMAZING JEWELRY, PE CARE LE GASITI AICI si despre tinutele noastre pe care le propunem pentru o seara la film.
    Pentru un outfit ce urmeaza a fi purtat la cinema, trebuie luat in calcul faptul ca ansamblul trebuie sa rezulte in final un confort total, deoarece un film poate dura chiar si mai mult de 2 ore. Pastreaza decenta si comoditatea pentru a nu fi nevoit sa pierzi finalul din cauza unor scaune incomode! Te sfatuim sa eviti tocurile inalte sau rochiile lungi, in cazul in care nu  este seara unui film in premiera. 
   Nu uita de revista Unica unde Amazing Jewelry si Theodora Dreptaru au aparut pe Coperta! Aceasta a fost experienta noastra din weekend. Raspunde-ne printr-un comentariu ori prin E-Mail si exprima-ti parerea despre postare, sau sugereaza-ne ce ai vrea sa vezi aici pe viitor. 

   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

LOOK Store - o raza de lumina

The Anti-Fashion Blog -